Vorstelijk Kamperen

Na zeven jaar tipi's te hebben verhuurd en daarna wel twaalf jaar Canadese Wildernistenten gaan we het nu anders aanpakken. De reusachtige tenten hebben we met pensioen gestuurd na vele jaren trouwe dienst. Het tentdoek was niet meer betrouwbaar. En ook het opzetten (één hele dag per tent) kostte ons steeds meer moeite.

We verhuren vanaf het zomerseizoen van 2016 twee grote en vorstelijke, katoenen tenten. Het lijken wel kleine circustenten, gemaakt voor het ultieme kampeer gevoel! Ze zijn 6 meter lang en 4 meter breed en zijn op het hoogste punt 3 meter hoog.


De tenten komen te staan op de terrassen op het "bovenveld" van de "grote" camping. Eén op het terras onder de eikenboom (Terras Eik), de ander op het terras onder de perenboom (Terras Peer). Het bovenveld is vlakbij het kleine veld en het grote veld.

We zetten de tenten op een ruime planken vloer, laat de mollen hun gang maar gaan, u zult er in de tent geen last van hebben. De plankenvloer is groot genoeg om er ook uw zitje in te richten. Rondom de tenten heeft u héél véél ruimte voor uzelf. Op het bovenveld staan verder geen andere tenten.

De tenten zijn uiteraard volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig. Er zijn echte bedden, kussens en dekens, lekkere stoelen om een boek te lezen, stroom voor lichtjes en het opladen van kleine apparaatjes, en een elektrische koelbox. Ook zorgen we voor een overdekte buitenkeuken met alles erop en eraan.
Het enige dat u zelf hoeft mee te nemen zijn lakens, handdoeken en droogdoeken.